En spirende lille julaften

Dette var noe mammaen min hadde med seg på lille julaften! Det ser kanskje ikke ut som det er så mye, men det er ganske mye. Litt av maten på julaften ble vel da alfalfaspirer hvis jeg ikke husker feil. Ribbe? Niks. Jeg var ikke alene om å ikke spise ribbe som dere kan se av neste bilde jeg tok i en avis. 76 % spiste ribbe julaften, mens 24 % spiste noe annet. Det som er litt spennende er å finne ut hva de 24% består av?? bortsett fra lutefisk da.

Er det noen lesere som spiste noe spennende og utradisjonelt? Som ordføreren i Oslo sa, så er de tradisjonelt utradisjonelle. De skulle evnt. spise hummer 1. juledag.
Spirer i julen kan vel også kalles utradisjonelt, men jeg tror det blir flere og flere der ute som spirer ivei 🙂 også i julen 🙂

God romjul!

Publisert under Hverdagsliv

5 comments on “En spirende lille julaften

 1. lovelyliller: trening ,mat og morro. on said:

  jeg spiste juletorsk bla. er alfa alfa lett å spire? 🙂 hvor kjøper du frø?

 2. Jeg spiste heller ikke ribbe, men kalkunfilet og masse ertestuing. Hadde rester i dag 😀

 3. Silje Silje on said:

  Jeg er vegetarianer så spiste logisk nok vegetarisk julemat 🙂

 4. mjuuugly on said:

  I vår familie er det kalkun med waldorfsalat på julaften. Beste måltidet jeg kan få, sååå godt! Familien har fått streng beskjed om at de SKAL være kalkun på julaften, ellers kommer ikke jeg 🙂 (heldigvis er alle fetterene mine helt enige med meg!)

 5. villvillvill on said:

  Jeg spiste verdens beste pinnekjøtt, med rotmos, men vanligvis har vi kveite på juleaften

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!