Det er ingen skam å gi seg før de andre!

Jeg har begynt å trene «skikkelig»( Jeg skriver «skikkelig» i anførselstegn fordi jeg foreløpig ikke trener så mange dager i uken som før) igjen etter en treningskollaps på endel måneder. Åh, jeg blir så støl!!!! Før jul var min første skikkelige løpetrening i gruppe. Jeg ga meg med løpingen før de andre da jeg tenkte det var best å starte litt forsiktig + at jeg kjente at leggen var litt stinn. Vet dere hva, det sies i fjellvettreglene at «det er ingen skam å snu». Vel, da sier jeg at treningsreglene for å komme igang igjen må inneholde «det er ingen skam å gi seg før de andre».

Bor du på Majorstua, Bislet eller Carl Berner kan du sjekke denne linken for et rimelig treningssenter alternativ. Det er jo ikke alle som ønsker å gå på fellestimer, men som synes det er greit å trene på egen motor.

Her er noen bilder fra julen hvor jeg ikke er så godt trent som før, men da får jeg heller sammenligne med hvordan tilstanden er til sommeren 🙂Neste trening blir nok ikke før på tirsdag!

Det som er er at jeg forstår veldig godt eldre mennesker nå. Jeg mener å forstå de som ikke klarer å gå raskere, de som nesten stabber seg avgårde, de som må ta ett og ett trappetrinn om gangen og de som må holde seg fast for å kunne sette seg ned fordi de ikke vet om lårmuskulaturen er til å stole på når det gjelder å få en myk landing på stolen. I have been there! Vet dere hva , ikke mas eller stress : det går bare ikke raskere for de eldre!

Det gjorde det nemlig ikke for meg heller, jeg måtte komme litt igang så gikk det raskere!

Gleder meg til kroppen igjen er i farta og kan trene mye!

Publisert under Treningsliv

1 comments on “Det er ingen skam å gi seg før de andre!

  1. lovelyliller: trening ,mat og morro. on said:

    hærlige muskler 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!