Kjenner du en dansktalende ernæringsfysiolog?

Mye man kan bruke en blogg til!
Er det noen der ute som er dansktalende ernæringsfysiolog eller som kjenner en?
Kan dere ikke gi meg navn til noen eller be de kontakte meg 🙂 🙂 🙂

Imorgen kommer fortsettelsen på matintoleranse! Jeg fant for noen dager siden en utrolig spennede studie som koblet bipolar lidelse med matintoleranse…..nysgjerrig? Da får du komme tilbake for jeg rekker ikke skrive om det idag. 🙁

Hilsen Tina som sitter hjemme og jobber selv om det kanskje hadde vært mer gøy å være på trening 🙁

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!