En til


That´s it for now 🙂 Lover ikke at det ikk kommer en katt nå og da, men dere blir ikke bombardert!

Nå må jeg gå og finne noe spennende å spise, aner ikke hva enda for vi har spist oss litt ned i kjøleskapet for å vaske det. Rent og pent med lite mat er det nå, men det jeg skal gjøre er å hente en kokebok med indisk mat og se hva jeg kan finne på. Sist søndag fikk jeg karakter 6 på middagen av Fred og mamma. Det var etter en oppskrift på den boken bare at jeg hadde endret på forholdet mellom ingrediensene. Den retten er bare fantastisk; FISK I TAMARINDSAUS Den oppskriften skal dere få + mine endringer.

God søndagskveld!

Publisert under Katter

1 comments on “En til

  1. Jeg har vært på Yayas i Vika og spist veldig god mat i dag 🙂 Samboeren er jo i London, og det er ikke like morsomt å stå på kjøkkenet og kokkelere bare til meg selv! Indisk høres ikke dumt ut. Ha en fin kveld 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!