Ikke fjern avocadosteinen med kniv – bruk skje!

Fordi med skjeen risikerer du ikke alvorlige kuttskader, så enkelt 🙂
For snart to uker siden hadde vi besøk av et vennepar hvorav den mannlige part meldte seg frivillig til å lage salaten.
Da han kom til avocadoen kom han på noe han hadde hørt, at legevakten får inn mye skader på grunn av avocado.

Ikke for å ta gleden ved avocado fra dere, men ikke bruk kniv for å fjerne steinen, please…man vet jo aldri når den spretter inn i hånden! 🙁
Jeg søkte litt på nettet etter avocado og alvorlige kuttskader. Det jeg fant var en artikkel på www.nrk som het «avocado skaper legevaktrush»

Her er noen utdrag fra artikkelen:

Men det skjer jo ikke meg?????
Eh, kan det skje en lege som til stadighet syr slike skader, kan det skje oss! Jeg bruker skje fra nå av!

Uæææhhh, skummelt ikke sant?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
En liten søk sak på slutten. Har du noen gang tenkt på hvor likt agurk staves på svensk? Norsk: Agurk, Svensk: gurkA Hm, A-en er først på norsk, men sist på svensk, noen som vet hvorfor det ble slik?

Nå er klokka godt inn i fredagsmorgenen og da er det på tide å sove. Men jeg lurer så forferdelig på en ting: hvorfor MÅ folk rope og skrike midt på natta! Kan de ikke heller stå opp om morgenen og rope og skrike??? Jeg vet ikke om jeg hadde blitt mer fornøyd med det, men da hadde de jo evnt. fått meg ut av sengen istedenfor å forskyve søvnen min!!!

Hus på landet er vel tingen!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!