Fagdag på Høyskolen i Akershus og Smak 2011 på Lillestrøm

Det har vært hyggelig og spennende denne uken. Jeg har vært på Fagdag og på en messe på Lillestrøm.’
Sitter på kontoret og jobber så dere får kun en smakebit nå, men jeg har tatt masse bilder av slides presentert av foreleserne på HIAK og litt diverse fra Smak 2011!

Dette var noe av det søteste jeg så på messen:

Dette var noe av det styggeste….

Fra forslaget til de nye kostrådene til rådene faktisk kom er melkeindustrien mer fornøyd og er ærlige og sier at de ikke er helt fornøyd enda mens kjøttindustrien sier at det ikke er noen motsetninger mellom kostrådene og de mengdene folk faktisk spiser av kjøtt. Hmmm, jeg er ikke enig. Og hvordan vet du at det du spiser bidrar eller motvirker bærekraftig utvikling? Mer om dette og masse slides når jeg er ferdig med arbeidsuken!

Nyt helgen!

Publisert under Diverse

1 comments on “Fagdag på Høyskolen i Akershus og Smak 2011 på Lillestrøm

  1. Hørte fagdagen var veldig bra! Synd jeg ikke fikk blitt med… Ha en fin helg 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!