«Slem mann»….-snytt kropp.

Man er ikke gammel før man forstår at man blir snytt for noe!
Barnet forventer litt mat:

Det har vært stille p.g.a. mye jobbing. Mandag, Valentinesdagen trodde jeg at jeg skulle ha fri men dengang ei! Jeg jobbet fra morgen til natt! Jeg vil ha FRI!! Førstkommende lørdag blir eneste lørdag på kanskje 1 år som jeg og Fred skal ha fri sammen. Fred jobber ofte lørdager og dermed har jeg gjort det også, men ikke denne lørdagen! Helt utrolig 🙂
2 dager denne uken har vi spist på Vega fordi vi syntes det var best å få ferdig mat etter jobb. Men viktigere for meg enn å få middag etter jobb er å få middag rundt lunsjtider. Jeg vet ikke om dere har prøvd og merket forskjellen, men det å spise brød/kornblanding/grøt til frokost, lunsj og mellommåltid før en eventuell middag på kvaldstid/sen ettermiddag er en dreper for hele energien, arbeidskapasiteten, treningsevnen og nattesøvnen! For meg iallefall!
Hvem var det som sa at brød, kornblanding og grøt er fantastisk hele første halvdel av dagen?
Er det noen som sier det?
Hvorfor gjør vi (da tenker jeg på nordmenn) det?

It doesn´t work for me!!! Det er jeg bombesikker på! Det er akkurat som kroppen min slår tilbake og føler seg kjempesnytt, akkurat som det lille barnet på bildet….

Publisert under Diverse, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!