Grims Grenka

Igår var vi på takterrassen til grims Grenka. Det var åpning av takterrassen i et flott vær og mye folk. Lifestyle Norway sammen med hotellet stod for arrangementet. Lifestyle Norway arrangerer livsstilsmesser for de som er ute etter kvalitetsprodukter. Neste messe i Oslo er i januar 2012, altså en stund til så jeg skriver mer om det senere.

Én av de vi traff var Tor, en av de fire kokkene i The Flying Culinary Circus. Sjekk hjemmesiden deres! Tor er urte- og grønnsakseksperten i laget og vokste opp med foreldre som var gartnere 🙂 Da kan man vel si han er født med urter i lomma?? «Med ski på beina» eller «med urter i lomma»?

Han er rød i øynene og ser full ut. Vi traff ham i baren og tenkte begge to at han var full men han hadde allergi. Øynene rant og han måtte stadig opp med en serviett. Stakkars, allergi er virkelig ikke gøy. Jeg må selv unngå noen matvarer, men jeg velger jo selv om jeg vil utsette meg for plagene ved å spise dem eller ei. Tåler man ikke pollen har man ikke det valget på samme måten…..

Jeg ble jo (surprise!!) sulten. Vi gikk derfor ut og spiste før vi gikk hjem. Tror jeg skal begynne å gi karakter til ulike spisesteder jeg er innom for det er jo vannvittige kvalitets- og smaksforskjeller der ute!
Med meg på bildet ser dere Johnny og Tatiana Pettersen som var med meg og Fred og spiste. Vi gikk først innom Helt Rå i håp om at det var åpent, men niks, det var stengt. Derfor gikk på en restaurant som heter Yaya`s. Er det noen av dere som har noen erfaringer med det stedet?

Imorgen (egentlig nå siden klokka er over tolv) er det 1. mai. På programmet står det foreløpig trening og muligens en tur til andelslandbruket på Øverland + andre ting som evnt. tas på sparket.

Et lite tips til lørdags-ettermiddags-treningsturen: ikke ta en joggetur i Frognerparken hvis du ikke liker å puste inn masse grillrøyk. Det var siste gang jeg var der lørdag ettermiddag for å trene!

Snart sommer!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!