Dorthe og sannheten

Dorthe er utrolig tøff!! Hun har en blogg som også er så fin. Hun er seg selv, ærlig og direkte. Hvor mange av dere lurer på hvem Dorthe er? Er hun en kvinne som konstant føler seg glamorøs, som konstant tenker på smykker, klær og sminke eller??? Da bør dere gå inn på bloggen hennes HER og finne litt mer ut av hvem Dorthe egentlig er.

For å se filmen klikk på denne linken.

Idag skal jeg besøke andelslandbruket for første gang 🙂 Det skal bli spennende. Sjekket akkurat at det var arbeid på jordet fra 10-12 så vi får satse på det. Vi kan også høste våre første grønnsaker!! Wow, spennende 🙂 Etter det tar vi en gåtur i skogen 🙂
Deretter, jo deretter skal vi jobbe med et hjemmebrukskurs i hvordan ta vare på brynene sine hjemme 🙂
Fred skal holde kurs veldig snart. Alle som lurer på hvordan man best mulig tar vare på brynene sine og gjør dem penest mulig bør komme på kurset. Alle får en kort personlig brynsanalyse på slutten av kurset.
Kommer mer info om datoene snart 🙂

Så går turen videre til Lillestrøm med noen gode venner. Vi får se om det blir en maratondag eller ei. Jeg gleder meg! Kanskje kommer også saken i Dagbladet som jeg var med på?
Håper dere også gleder dere til dagen idag.

Publisert under Filmsnutt, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!