Kom i bedre form på kort tid!


Her kan du finne ditt tall
Info på siden er hentet fra www.ntnu.no

Jeg forbereder meg til å gå på bodypump idag. Får gå og spise bønner nå slik at maten er på plass 🙂
Jeg har funnet ut at bønner for meg er helt supert å spise 2-3 timer før trening! Linsesuppe fungerte ikke!
Andre som har litt utradisjonelle måltider før trening?

Ha en fin søndag!

Publisert under Filmsnutt, Treningsliv, Treningstips

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!