ELLE sommerfest 2011 i frognerparken

Her er noen smakebiter på bilder fra onsdagens ELLE-fest i frognerparken. Her flere bilder altså, men de rekker jeg ikke å legge ut nå….
Lurer litt på hvorfor jeg ble så veldig rød i ansiktet på bilde 2??
Kvelden var veldig hyggelig! Det blir som regel det når man treffer mange man kjenner 🙂
ELLE-festen er den festen hvor det er tenkt på at deltakerne også har en mage og en smakssans! Dette kan ELLE. De pynter maten fint og den smaker deilig! Jeg husker frukten i fjor på Grand Hotel. Det var utvalgte kvalitetsprodukter! Så ELLE serverer kvalitet! Hyggelig for et matvrak som meg.Hvis noen av dere lurer på hvordan Vendela er så kan jeg fortelle at hun er vannvittig koselig og hyggelig! Virkelig nydelig på innsiden også….

Håper dere har ferie selv om jeg ikke har det! Egentlig er det ikke så farlig med ferie enda for bærene er jo ikke klare til å plukkes, hehe 🙂
Tirsdag plukket vi de første økologiske jordbærene rett fra åkeren!!! Gleder meg til fortsettelsen på åkeren!
Vi skulle kun ta en sykkeltur på ettermiddagen og fant ut da vi kom frem at jordbærene begynte å modnes! Jippi!

Natta til alle sammen! Nattmat står for tur! Hm, nattmat, nei det kan vel ikke kalles det, klokka er bare halv ett, men det blir litt feil å kalle det kveldsmat også???

Uansett, jeg skal ha mat uansett hva klokka er og hva måltidet kalles!

Publisert under Fest, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!