Pia Haraldsens 30-årsfeiring :)

Fredag kveld feiret Pia Haraldsen sin 30-års dag på Stratos i Oslo. Dresscode: Fabulous. Hm, det gjorde meg litt usikker på hva jeg skulle ha på meg! Men jeg fant ut at denne svarte kjolen som har hengt i skapet 1 år, UBRUKT, var tingen 🙂
Pia var flott som vanlig! 🙂
Pia ønsket seg ikke gaver, men at vi ga penger til en gruppe som hjelper ungdom å utvikle sine kunstneriske talenter innen sang, dans osv. Det var flott. Og hennes mor Jasmin, hva skal man si?? Hun er utrolig vakker! Og se på den kroppen! Jeg elsket Jasmins øredobber! Som meg er hun glad i blått. Øredobbene var gull og blått.

Det var veldig hyggelig å være i Pias bursdagsfeiring. Stratos var også et kjempefint valg til feiring. Åpent, lyst og luftig 🙂
En av de som underholdt var Rein Alexander. Håper å få lagt ut en film. Jeg «forsvant» da han sang for jeg elsker sang og spesielt slik sang!
Mange av de på bildene kjenner dere sikkert og de trenger ikke videre introduksjon!

Selvfølgelig var det kaker 🙂 Jasmin hadde lagt til en del gulrøtter og dere kan jo tenke dere i hvilken mage en del av de forsvant i ???
Anne Berit og Fred er så fornøyde med veskene sine 🙂 Hyggelig 🙂 Jeg hadde ikke veske, det var deilig å ikke ha noe å bære på og passe. Det fikk Fred gjøre.
Forresten, da vi kom ut så vi noe sprøtt og jeg måtte be Fred skyndte seg å hente frem kameraet. Joda, på Yongstorvet, på toppen av fontenen sto det en naken mann! Haha. Det var nok et veddemål, for hvorfor skal man ellers ta av seg alle klærne og klatre opp på fontenen og klatre ned igjen?? Vi har han på film! Jeg ba Fred fjerne ansiktet hvis vi skulle publisere filmen. Freds svar var at han ikke hadde noe ansikt på filmen, kun stompen 🙂 🙂 Men vi fikk kun et par sekunder på film….hva vi skal med det? Ja, si det den som vet det!
Det var fredagskvelden!
Håper dere hadde en fin fredagskveld også! Og gratulerer med dagen Pia!!

Publisert under Hverdagsliv

2 comments on “Pia Haraldsens 30-årsfeiring :)

  1. Nydlig kjole du hadde på deg den kvelden, og det var mange fine bilder 🙂 Ja, da har du en naken mann på film også….hihi ;p

  2. Tina Hamelten on said:

    Takk skal du ha! Første gangen jeg brukte kjolen, nå henger den der i skapet igjen. Helt sprøtt hva folk finner på, mesteparten av filmen er ikke der av en eller annen grunn, likegreit kanskje!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!