Voksbønnetid!

Nå er det høst! Og tid for å høste!

All den jorda er det ingen grunn til å ta med hjem så vi kan høste i kurver med store hull som gjør det lett å spyle bort jorda fra grønnsakene.


Voksbønner er overraskende godt 🙂 Det jeg gjorde var å koke opp vann med salt, putte skylte voksbønner oppi og la det koke et par minutter (eller 3 eller 4 minutter?, ikke lett å følge med på den tiden uten klokke). Uansett, etter en kort kok la jeg de på en asjett og helte olivenolje over. Prøv det som en siderett til en middag!

Busken med voksbønner ser tilsynelatende tom ut, men under det grønne bugner det av bønner!
Aiaiai, ikke alltid lett å få spruten rett!

Jeg tror jeg enten tar en tur til Øverland imorgen, eller gave- og interiørmessen på Lillestrøm. Time will show!

Ha en god høstbegynnelse!

Publisert under Grønnsaker, Økologisk mat, Øverland andelslandbruk

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!