Kaoskjøkken

Ser ikke dette hyggelig ut??

Resten av det gamle kjøkkenet ligger nå på søppelfyllingen!!

Tro det eller ei, men på noen kjappe dager hadde vi 4 mus 🙁 🙁 Forferdelig… Det er ikke hyggelig å ha mus gående omkring. Vi kjøpte musejager, men tror dere ikke at de kom likevel??!! Ifølge pakningen på Clas Ohlson skal 1 musejager holde musene vekk på 150 kvadratmeter. Vi hadde to stk. på en mindre leilighet enn 150 kvadrat. Så når vi da fikk mus kjøpte vi TRE til, men musene kom. I all verden??? Er de døve, eller er de så sultne at de tåler 5 musejagermaskiner?? Hvorfor inn til oss, jeg vil bare bo i fred sammen med Fred!

Etter vannskaden ifjor la vi nytt gulv, men ikke under oppvaskbenken…..STORE KATASTROFE!! Vi hadde jo oppvaskbenken og alt rørsystem der. Så nå da vi i ett år har strevet med en kjøkkenbenk som ikke passer våre behov i det hele tatt var tiden inne til å gjøre noe drastisk…


Her er jeg klar for å gå og stemme til kommunevalget.

Heldigvis fant rørlegger og snekker ut hvorfor musene kom til oss, grunnen er en slurvete håndverker!! Fysj, som ikke orket gjøre ordentlig arbeid! Eller var det oppdragsgiver som betalte så dårlig at arbeideren ikke VILLE gjøre godt arbeid!?? Aldri godt å vite….

Men helgen ble ikke helt som planlagt da vi trodde vi skulle ha kjøkken i helgen. Istedenfor har vi kaseroller på stuebordet, vasken på badet fungerer som nødvaskested, nesten som å være på en kjemperotete hyttetur!

Gleder meg til imorgen kl. 10, for da kommer våre reddere 🙂 snekkeren og rørleggeren 🙂
Det er begrenset hvor mye man orker å stå under vasken på badet og skylle grønnsaker altså!

Nå skal vi få en deilig uke med ny kjøkkenbenk av STÅL, tjohei….!
Gleder meg 🙂

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!