Bursdag og bønneselvplukk

Helgen er over og jeg kjente ikke noe til den???? Bare å glede seg til neste helg! Ikke misforstå, jeg elsker å jobbe , men trenger litt ferie..

På lørdag hadde Kjetil, en kollega av Fred bursdagsfeiring, det var veldig koselig 🙂 For første gang hadde jeg på meg en gul kjole! Det tror jeg ikke jeg har eid noen gang, rett og slett fordi jeg mener jeg ikke kler gult. Men her var det jo fiolett 🙂

Jeg slokket brann under feiringen; gavepapiret ble lagt på bordet, 3 telys var plassert utover bordet og dermed hadde vi den klassiske brannstarteren?? Papir som begynner å brenne…..Han som oppdaget at det begynte å brenne ropte og jeg tenkte at her må man fort kvele det, så jeg tok en medbrakt boks og slo på papiret!! Funket etter noen bankinger, kveldens lille helt?? 🙂

Her er en som er skikkelig glad for gaven sin 🙂 🙂

Del to av helgen 🙂 Vi var på Øverland igår for å plukke grønnsaker og urter. Det som er på bildet nedenfor er faktisk selvplukkede bønner! ELSKER FARGENE! Gresskarene er også fra gården.


Deilige farger!
Den grønnen bønnen, vet dere hva? Selve belgen vokser oppover, merkelig. Da jeg sto mellom alle bønnevekstene fikk jeg en følelse av å være i Sør-Amerika, men neida rett utenfor OSLO! Pak Choi – en asiatisk kål!? Ja, men nå også på Øveland 🙂 Det var en artig overraskelse igår. Kult med slike overraskelser.

Imorgen kommer rørleggeren igjen. ÅH, jeg håper vi blir ferdig med kjøkkenet imorgen. Jeg ORKER IKKE mer tidsbruk på oppussing!! Maxbo er en butikk jeg ikke vil besøke på LENGE!!

Hilsen fra en sliten Tina som ønsker seg 2 mnd. med fri, egen kokk og masse bøker!

Dagens lille ernæringstips: liker du ikke grapefrukt fordi det er bittert kan du ta bort skinnet som dekker båtene! Smaken blir da MYE bedre 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!