Stella – kan man spise seg penere?

Stella har en fin artikkel om mat og skjønnhet som er verdt å leses 🙂
Det er siste utgave av Stella og den er å få kjøpt i butikken nå!

Jeg bidro til denne artikkelen som var hyggelig å jobbe med, jeg er jo selv interessert i hva jeg skal spise for å bevare huden fin!
Her er en liste jeg laget med masse gode matvarer som hjelper deg å bevare ungdommen!

Les artikkelen og lær hvordan du kan spise for å bevare huden din fin!
Huden trenger ikke kun en krem som tilføres fra utsiden, den må få gode næringsstoffer fra maten for å bygge en hud som motstår de tingene som vil bidra til å gjøre den mer rynkete og gammel.

Så kjøp deg spinat og lag deg en smoothie som inneholder spinat, gresskarkjerner og tørket aprikos ++ Spinatsmoothie er godt og sunt!

Forresten var Dagbladet hjemme hos oss for en sak om et tema som er utrolig viktig og spennende! Hvis man gjør som mange i Norge faktisk gjør vil huden og helsen bli påvirket negativt. Så ta en titt i Dagbladet i helgen.
Jeg liker deres fokus på artikler om helse og ernæring!

God helg med sunne matvarer som gjør huden sterkere! 🙂

Publisert under Ernæringstips

2 comments on “Stella – kan man spise seg penere?

  1. lovelyliller.com on said:

    javisst kan man det 😀

  2. Tina Hamelten on said:

    Absolutt! Og det betyr jo at man kan gjøre det motsatte også….eh…det hørtes ikke bra ut, penere å si at man eldres raskere enn nødvendig hvis man spiser usunt 🙁

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!