Hva er dette??

En søt liten sak, men hva er det egentlig?

Publisert under Raw food

5 comments on “Hva er dette??

 1. Den har jeg sett før! Stilken av en squash 😉

 2. Mente kjernen ;p

 3. Tina Hamelten on said:

  Hehe, ja, kjernen! Den kan visstnok bli kjempegod i en dehydrator med salt. pepper og olje om jeg ikke husket feil. Jeg må først skaffe en dehydrator da!

 4. AM Skofterud on said:

  Oi, så spennende det med kjernen! Ja, jeg håper vi ses nestegang! Det var utrolig hyggelig 🙂

 5. Tina Hamelten on said:

  I lige måde! Vi snakkes 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!