Frukt og grønt og litt til

Daglig går jeg forbi en klesbutikk på Frogner. De bytter hele tiden utstillingen i vinduet og her en dag hadde de jammen benyttet lime og sitron i dekorasjonen sin!

Fred er jo godt igang med kurs i hvordan du skal best mulig ta vare på brynene dine hjemme. Her er det selvfølgelig også litt frukt & grønt 🙂

Apropos konkurransen fra igår så er det ingen som har klart det!

Da lurer jeg på om jeg skal gi noen hint……må tenke litt på det! Men ja, korn nr. 1 er spelt!

Jeg sitter støl etter gårsdagens Bodypump på SATS. Det var en flink instruktør 🙂 Heldigvis! Så jeg skal tilbake til den timen! Fred var på spinning mens jeg var på Bodypump. Jeg vil ha tilbake musklene mine (de er ikke helt borte selvfølgelig), men etter 2 år med litt for mange utfordringer jeg hverken ba om eller ønsket er kroppen ikke så fit som den var. Så da skal den tilbake der den var, men det må gå rolig for seg…….
Her er et bilde av hvordan jeg var for ca. 2 år siden 🙂

Men jeg kan forsatt gjøre slikt inne i skogen uten noe problem:

For å komme tilbake til formen jeg hadde for 2 år siden så gjelder 1 viktig ting: ikke stress og ikke overdriv. Det tar den tiden det trenger!

Fortsatt fin tirsdag!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!