Søte saker i Jan Thomas Studio på minikurs med Fred Hamelten

Igår var det en koselig kveld i Jan Thomas Studio!
Jeg skulle egentlig vært på Raw Food samling men endte opp midt mellom kaker, søtsaker, Jan Thomas og Fred! Det var en avslappende aften for meg og veldig lærerik og hyggelig for deltgerne. Jan Thomas holdt en fin intro hvor han fortalte litt om historien til Jan Thomas Studio og hvordan han møtte Fred.
FRED TEGNER OG FORTELLER!

Kakene kommer fra «Jannes Tapas og søte saker». Jeg visste ikke firmanavnet da jeg skrev tittelen til innlegget 🙂 Gulrotmuffinsen var veldig god!Dette er den heldige vinner av gårsdagens trekning av en diamantpinsett! Det må jo være litt kult å vonne en diamantpinsett! Spesielt når man jobber som hudpleier og faktisk napper bryn. For å si det slik: du er nå ganske unik om du benytter den på jobb! da det ikke er mange andre mennesker i verden som gjør akkurat det 🙂

Apropos diamantpinsett! Da jeg her om dagen skulle levere pinsetter til juveleren syklet jeg. Det var min første sykkeltur i år. BEFRIENDE! Jeg gikk ned i kjelleren, åpnet kodelåsen og syklet ivei. Det som er sprøtt e det som skjedde da jeg skulle låse opp sykkelen igjen på Egertorvet. Låsen hadde klikket. Jeg så vel halvveis ut som en sykkeltyv. Og det ble vel ikke bedre da juveleren måtte komme og hjelpe meg med en liten gullsmedsag…… han stod og sagde over låsen min midt på lyse dagen mens det var mye folk rundt. Det som er litt skummelt er jo at det ikke så ut til at folk brydde seg noe særlig. Jeg hadde vel fortjent et par rare blikk!!! Skal man bare gjøre hva man vil uten at folk reagerer? Ser tydeligvis slik ut! Eller står det i pannen min at den sykkelen tilhører meg?

Jaja, pass på sakene dine – for andre mennesker kommer lite sannsynlig til å blande seg hvis noen skulle stjele det!
Jeg har 2 ekstra sykkellåser i kjelleren, som ikke kan sages over med gullsmedsag…… 🙂 Bruker nå en av dem og føler meg mye tryggere!

Ikveld er det event i Jan Thomas Studio igjen 🙂 Er dere interessert i å delta på et slikt event? DA KAN DERE LESE MER HER

Publisert under Fest, Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!