Forsmak på mathallen – Vulkan

Dere har vel lagt merke til at det ikke har vært altfor mye om mat på bloggen den siste tiden. Det har sin årsak, men nå skal jeg tilbake til mat- og ernæringsverden igjen! En lørdagstur på Mathallen og Forsmak var en god begynnelse 🙂Jeg lurte på hvordan de hadde klart å trykke så mange mennesker så tidlig «om morgenen» i mathallen på Vulkan….Det var jo helt fullt!! Men det kanskje bare å lokke med økologisk frokost??? Eller?
Men, jeg sitter vel hjemme i sofaen mens Fred snakker i telefonen og lager middag 🙂 nam nam –
Hvis du ikke har vært ute idag, eller tenker at det ikke er noe skóm skjer i mathallen nå – Helt feil!! De har åpent til 18.00 og har følgende program som fortsatt gjenstår:

Ta deg en tur! Jeg skulle gjerne vært der kl. 16, men skal på middag kl. 17 og sitter hjemme og slapper av så lenge 🙂
En liten grimase siden Fred sier han skal «forevige» at jeg gjør noe jeg egentlig ikke skal…….spise melkeprodukter….


Tørrfisk er en skikkelig kul matvare!


Happy Fred!Ja, den smaker så godt at vi kjøper den! Selv om det er lynghonning!


Eplesirup og pæresirup. Jeg smakte på disse, men likte det ikke. Fred var skikkelig begeistret!Solbærsirupen kjøpte jeg!!!


Last med klippfiskUpasteurisert geitost!


Te og tørket blomsterpynt til mat


Er det ikke flotte farger å ha på maten???!!!


Dette var det kuleste navnet på hele messen: kantameller!
Søt gammel plakat 🙂


Geitost - vi kjøpte med oss en vellagret!


Fotoutstilling i kjelleren
Her ser man hvordan det går når man har feil ISO-innstilling på kameraet....

God lørdag! Kos dere, jeg skal endelig slappe av og slappe av og slappe av 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!