Blogg stengt i noen dager :(

Er det mulig??
Jeg skulle inn og blogge da jeg så at hele siden var nede…..jeg følte meg litt som den nederste hunden på dette bildet 🙁 🙁

Hva i all verden?? Hvorfor det! Jeg har da betalt regningene mine!
Men , iallefall nå føler jeg meg slik som denne isbjørnen, lettet

Ikke før i dag ordnet det seg. Har bestilt større webhotell!

Vel, da kan jeg jo fortelle at det kommer flere endringer her på siden + at sitter og planlegger noe gøy!
Men, litt senere idag skal den ene nyheten på bloggen komme!
Gled dere!

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!