Jippi, vi vant!!


Her på denne filmen tar jeg imot prisen for beste design på Cosmopolitan Beauty Awards!

Kjetil Grimsrud - hårstylist fra JTS - var en del av juryen


En annen jurymedlemIngeborg er redaktøren i Cosmopolitan - superkul er hun!


nam - nam

Det er utrolig kult å vinne en pris på Cosmopolitan Beauty Awards! Fred var på Gjøvik på jobb så jeg måtte dra på prisutdelingen i håp om å vinne en pris! Vi visste vi var nominert i to kategorier!!!
Fred har jo en spesiell klesstil som jeg måtte etterligne 🙂 Ikke noe problem, for jeg har masse ulike klær i klesskapet og elsker klær (selv om det kanskje til tider ikke ser slik ut…..fordi jeg bare jobber og er sliten :()

Make-up artisten til Isadora Stefan til venste på bildet


Man kunne få ordnet neglene sine under CBA 🙂


Et litt merkelig bilde av meg........

Tusen takk til Cosmopolitan!!

Publisert under Fest

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!