Jeg er en tomatelsker!

Nyeste øyeblikksbilde av skapet 🙂
En kasse tomater er ankommet 🙂 Hvis du tror den blir stående lenge…må du tro om igjen!
Jeg er en tomatelsker! Hvis jeg får de rette tomatene da. Vanlige smaksløse tomater kan bli liggende lenge, de smaker jo ingenting! (slik som de til høyre på bildet – de er ikke de verste, men jammen ikke de beste heller!)Denne fargen er helt nydelig!

Det er én rar ting på bildet, og det er det grønne i midten. Det er en umoden mandel, hvis det er det det heter?? Det er veldig morsomt å spise en hvit, gjennomsiktig geleklumpmandel man finner i midten av de. Godt? Hm, nei det er det vel ikke, men det er morsomt og spennende å ha prøvd! Du finner det i innvandrerbutikker.

Forresten så kom ullsokkene på idag igjen. Helt sprøtt! Jeg vil ha varme!

Ha en virksom tirsdag alle sammen!

Publisert under Diverse

2 comments on “Jeg er en tomatelsker!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    så fin kjøkkenbenk! jeg er også veldig glad i tomat,men paprika er nok favoritten!

  2. Elin on said:

    Enig med deg at tomater er nydelig hvis det er ekte smaksrike tomater 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!