Kult omega-3 tilskudd

Er du lei av omega-3 tilskuddet ditt?
Eller er barnet ditt lei av det?

Da må du prøve ut dette produktet!

Det er superviktig å få nok omega-3 og det er ikke alltid man har kunnskap nok, tid eller energi til å gjøre de rette tingene med kosten. Da er tilskudd en super ting. Denne smaker veldig godt også, nesten for godt…kremt, kremt 🙂 🙁


Siden det nesten er umulig å lese innholdsfortegelsen herfra hentet jeg info et annet sted;
Jeg så det på boots apotek sist jeg var innom der og da kostet det ca. 132 kroner!

Happy omega-3 er dette produktet 🙂

Pass på så du og barnet ditt får nok omega-3 🙂

Publisert under omega-3, Produkttips

3 comments on “Kult omega-3 tilskudd

 1. Elin on said:

  Takk for tipset. Ser at denne inneholder 3 forskjellige omega-3 fettsyrer. Har lest at Berit Nordstrand anbefaler valnøtter fordi den er rik på omega-3. Jeg har flere spørsmål, og det hadde vært flott å få svar fra deg. Vet du hvilke Omega-3 fettsyrer valnøtter inneholder? Kan du forklare hvilke Omega-3 fettsyrer som er viktigst å få i seg, og hvordan en kan kontrollere riktig inntak? Ser også at mange hevder at Chia er svært rik på Omega- 3, mens andre hevder den kun inneholder Ala- fettsyre? Blir litt forvirret når en leser at enkelte ting er en rik kilde på Omega-3 når det kanskje ikke har de riktige/ eller alle fettsyrene.
  Ellers vil jeg takke deg for en fin og saklig blogg Tina 🙂

 2. Tina Hamelten on said:

  Hei Elin!

  Jeg skal når jeg får tid til det skrive om de ulike omega-3 fettsyrene, for det er viktige forskjeller!!
  Mye informasjon ute og går, sikkert veldig mye av det som er korrekt og endel som er feil. Skal forsøke å komme med en ryddig oversikt!

 3. Elin on said:

  Gleder meg til å lese. Ha en fin lørdagskveld.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!