Restaurant Mona Lisa

Sist søndag var jeg og Fred på Mona Lisa resatauranten i Grensen 10 og spiste 🙂
Mmmmmm 🙂 Vi spiste grillet kveite. Det var veldig saftig og godt!!
Kan anbefale en tur til Mona Lisa idag og spise grillet kveite om du har lyst til å gå ut og spise!
Denne søndagen hadde vi ikke med kamera og ikke iphone med kamera, noe jeg skulle ønske vi hadde!!!
Vi var 4 personer som valgte 4 ulike desserter. Noe så delikat og fristenede 🙂 🙂 🙂
Jeg valgte sorbét, Fred valgte Tiramisu og de to andre valgte karamellpudding og varme bjørnebær med is. Fire veldig flotte desserter ble plassert på bordet. Så flotte at man helst skule hatt fire desserter 🙂


Forresten har de også en veeeeldig god grønnsakssuppe!

Siden vi ikke hadde kamera denne dagen la jeg ut et bilde fra nettsiden deres. De har nettopp pusset opp og det er blitt veldig fint (det var fint før også altså).
Men idag har vi spist enkel mat hjemme uten dessert.
Da gjenstår det å ta en trening for nå ser jeg at siste tidens forsøk på å få tilbake gamlekroppen virkelig fungerer! Da er det bare å stå på videre 🙂

Publisert under Spisesteder

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!