Det er VÅR!

Idag har jeg sittet hjemme og jobbet. Tok en tur på posten for en time siden for å hente en pakke med hvetegress til en venn. Det var jo så herlig å kjenne lukten av natur! Det var noen som hadde klippet gresset 🙂 Det skulle ikke så mye til for å få litt glede av naturen igjen. Nå har vi vært i en kald, mørk og lukttett boks i månedsvis! Hallo, hvor kjipt er det ikke å fryse seg gjennom en luktfri vinter 🙁

Men nå kan vi snart sette hodet i gresset og lakke naglene med smil (nei, det er ikke mine tær!) 🙂


Det skulle nesten ikke være lov å være inne i dette været, men idag må jeg kanskje det. Skal forberede et ganske så artig prosjekt jeg skal være med på. Skal ikke fortelle om det før jeg har fått beskjed fra de som startet det hele at det er greit å fortelle om det!

Så vent litt til i spenning!!!

Publisert under Hverdagsliv

1 comments on “Det er VÅR!

  1. Lovelyliller.com - Helse, livvstil og sunne oppskrifter on said:

    Artig det bilde nr.2. her er det ikke vårvær enda,men jeg venter i spenning 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!