Cola og løvetannblomst :)

Man kan lure på hva cola og løvetann har felles?? Bare at det er to av tingene jeg har spist i helgen.

Fredag ettermiddag var ok. Jeg gikk på trening, kom hjem, dusjet og ble «satt ut». Jeg tenkte det helt sikkert var p.g.a. at jeg nettopp hadde trent og at jeg hadde behov for karbohydrater og spiste dermed tørkede morbær! Nam! Men så ble det verre. Fred spurte om jeg hadde lyst på smoothie noe jeg ikke hadde lyst på. Men jeg tok en slurk likevel! Fred begynte å steke brød i ovnen. Bare lukten var forferdelig! Det var rart gett 🙁 🙂
Så kom turen til toalettet, det gikk unna! Og før jeg visste ordet av det sprutet det ut av munnen min 🙁 🙁 BLÆH!!!! Fred var heller ikke helt i form, men likevel ikke så ille som meg, så han fikk oppdraget med å gå i butikken å kjøpe Tinas «spysjukmat» som består av kjeks, grønne druer og cola! Mulig noen synes det er en rar blanding, men er det noe jeg klarer å spise når jeg er spysjuk så er det grønne druer 🙂 Vi har en sak som smaker DRITT DRITT DRITT vi bruker når vi er syke på den måten. Salt og sukkerløsning. Akkurat det du ikke vil drikke når du er kvalm! Så jeg drakk som en helt et glass, lå kroket og spydde etterhvert én gang til. ÅH så deilig! Slapp men ganske fin gikk jeg og la meg og sov 🙂 Må ha vært en matforgiftning av noe slag, for det kom fort og gikk fort.

Men dette er fra idag 🙂 🙂 🙂

Jeg og Fred var på en gård idag. Det kan jeg fortelle om senere 🙂
Det er så deilig å ikke være kvalm!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!