Mat & Helse er ferdig!

Jeg fikk en pakke for et par dager siden, som jeg ikke åpnet. Den inneholdt Mat & Helse og Tara Smak. Jeg tenkte de ville reklamere for Tara smak. Så fikk jeg se på en gruppe på facebook at Mat & Helse legger ned. Veldig lei meg ble jeg ikke, for jeg har tenkt at det kanskje ikke er verdt å abbonere lenger!! Der kom jo løsningen til meg. Spørsmålet fra utgiveren er om jeg vil motta «Tara smak» ut abbonementstiden eller få penger tilbake.???

Avgjørelsen var ganske enkel! Jeg fortsetter med «Tara smak» og gleder meg til å motta og lese disse bladene fremover! Ser ut til å være mye spennende oppskrifter der 🙂
Et skikkelig friskt blad!
Heldigvis ikke bare lavkarbo der!!!

Senere idag, eller imorgen (kommer helt an på hvordan i all verden arbeidsdagen blir! Og det vet jeg ikke alltid på forhånd!), skal dere få verdens enkleste oppskrift på noen gode sommersmoothier!

Nyt solen mens du kan (med solfaktor) 🙂

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!