Rihanna – helgen vår – helten

Disse vakre skapningene har skapt mye oppmerksomhet i helgen! Ikke uten grunn 🙂 Rihanna hadde jo konsert i Oslo fredag kveld iforbindelse med den nye kollenfestivalen. Fred var så heldig å få muligheten til å gi henne en gave!
Den ser dere på bildet under……


De som har gjort juvelerarbeidet heter Jewellers of Norway.
Rihanna elsket pinsetten!! Det stå på nettet at hun var helt i ekstase. På natten både tvitret hun om den og la ut bilde på Instagram. For en ære for oss og Fred!!

Her er noen bilder fra konserten:
Fred i usynlige og diskré klær!

Men med en 5-kgs pose ris

Da er vi vel klare for avgang?? Neida, risen skulle gis til de som hentet oss 🙂
Det var i begynnelsen mye tåke, men heldigvis for alle (inkludert arrangører) lettet tåken såpass at man stort sett fikk med seg det som skjedde på scenen!Det var noen som spiste hamburger….not me! Legg merke til den ene tommelen til høyre….


Selv om jeg står og holder to burgere betyr det ikke at jeg har spist de…..jeg spiste heller bacalao – som tydeligvis hadde melk eller gjær siden jeg idag våknet med et par røde flekker i ansiktet – hvorav den ene klødde ganske mye! Bacalao var noe de hadde på menyen i Vip-avdelingen i Kollen. Har ikke andre også lyst på det heller enn hamburger?

Koser meg med Fred 🙂

Etter lørdagens intervjuer og gratulasjoner reiste vi til Sandvika og spiste raw food på «Helt rå». Ikke vanskelig å se fra disse bildene at jeg gleder meg til å spise 🙂 🙂


Fred la seg på benken utenfor caféen og sovnet faktisk!
Det var en skikkelig kul helg! Mange gode nyheter og mye deilig mat! For den pakistanske mangoen er jo kommet og Sandvika har en flott helsekostforretning……med mye «rart»….

Vel, det var min helg 🙂
Neste helg blir nok mye roligere – og det er nok helt greit! Skal gjøre mye spennende innen den tid!

God uke!

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!