Folk er søte

Folk er søte, de skaper og lager så mye morsomt. Nå finnes det mer imponerende skaperverk der ute enn disse fire tingene, men de er søte nok for å vise frem.
Publisert under Diverse

2 comments on “Folk er søte

  1. Lovelyliller.com on said:

    artige bilder! 😀

  2. Karoline on said:

    Hei! Jeg er veldig interessert i trening og kosthold og vurderer å bli ernæringsfysiolog selv. Vet du om d kreves fysikk og kjemi på vgs for å bli dette? Kunne du laget et innlegg om utdanningen din?:)

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!