Raw food

Fredag for en uke siden var jeg invitert til en hyggelig aften med raw food. Inger som inviterte er nå utdannet raw food Chef – faktisk den første og eneste i Norge som er utdannet ved Matthew Kenney academy
Det blir muligens andre fra Norge som også reiser?

Det var en veldig hyggelig kveld. Inger kom stadig med nye retter og snacks. Matvrak som jeg er – passer jo det perfekt!

Her er kveldens pådekkede bord 🙂Kveldens suppe!Ikke helt ferdig enda 🙂


Raw food Chef Inger i aksjon

Fristende ikke sant?


Så - kaken!


Det kom stadig nye retter og snacks på bordet!

Hva med en sunnere versjon av sjokoladekuler?


Eller kanksje verdens sunneste (og awesome gode) chips? Av grønnkål og rødbeter!!

Dette var Freds gave fra Inger 🙂Dere kan finne Inger på facebook under Raw living food Norway!
Tusen takk for masse spennende og god mat og hyggelig selskap Inger!

Vi fikk beskjed om å si fra om det var noe vi ikke tålte. Det glemte jeg og plutselig satt jeg og spiste en rett med to typer eddik 🙁 🙁 🙁 🙁 Og jeg som skal på fest imorgen! Med kviser i ansiktet! De som sier mat ikke har noe å si for hvordan huden ser ut har virkelig ikke peiling!
Dette var for så vidt min fei, det at jeg fikk i meg eddik, jeg fikk jo sjansen til å si fra!
Men men, det går over! Håper det går over til mandag iallefall da, for da skal jeg også på en lansering/premierefest.

I ettermiddag skulle jeg vært på lansering av boken RAW av Funky Fresh Foods, men må være med Fred på Humaks kjendisauksjon. Det var ikke planen, men når ting skjer med andre – som heller ikke var etter planen – må jeg endre mine planer. Det blir sikkert spennende der også, men jeg hadde nok ønsket å gjøre noe matrelatert idag………
Fred skal auskjonere bort en diamantpinsett. Pengene går til å jobbe for forebygging av vold mot barn i Burkina Faso.

På tide å starte arbeidsdagen nå! Skal ta det rolig idag og gjøre ferdig noen punkter på listen over arbeidsoppgaver og så samle energi! Det er også viktig innimellom!

Ha en fin torsdag!

Publisert under Raw food

6 comments on “Raw food

 1. Mjuuugly on said:

  Wow, wow, wow, WQOW!!!! Så utrolig fristende og for å være helt ærlig, magen min ga høy og tydelig beskjed om at dette så nydelig ut!

 2. Guro Eriksen on said:

  Oyoy, her var det jammen mye spennendes! 😀

 3. Silje Silje on said:

  Herlig! Inger altså, hun er flink! 😀 Hadde LETT spist all den maten der!

 4. Lovelyliller.com on said:

  det var sikkert både godt og veldig lærerikt

 5. Kom gjerne igjen Tina! 🙂

 6. Tina Hamelten on said:

  Gjerne 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!