Alltid edru?

Ja, da er du med i norges 13 % som ikke drikker alkohol.

Ikveld skal vi på fest, til ei som virkelig kan feste! Og hun drikker ikke. Det er litt rart det i Norge at man må ha alkohol for å trives.
Jeg vet ikke om jeg skal si at jeg er totalt avholds, men jeg trives ikke med alkohol – synes ikke det smaker godt! Og jeg har det helt fint uten! Veldig bra 🙂 🙂

Idag er det en artikkel på aftenposten.no som jeg har hentet litt tekst fra.

Litt tall og statistikk;

Utklippet nedenfor viser hva Elisabeth (kvinnen på bildet først i innlegget) skrev på sin facebook – og jeg er helt enig, hvorfor skal man forklare seg i øst og vest fordi man ikke drikker? Jeg har heldigvis kommet pent ut av det i de fleste sammenhenger og sjelden fått noe negativt i fleisen av den grunn. Jeg husker en gang da jeg kanskje var rundt 16 og snakket med ei – hm, ei man kanksje kunne kalle en jente som var litt på skråplanet – det hun sa til meg var at «Jeg skulle ønske jeg var som deg!» Jeg hadde aldri trodd hun skulle si dette til meg! Det er helt greit å ikke drikke alkohol 🙂 Og ikke noe man skal skamme seg over eller være flau av 🙂 🙂

Jeg blir stadig overrasket over at det rundt omkring ikke finnes noe mer spennende å drikke enn appelsinjuice eller eplemost! Det finnes tross alt mye spennende man kan drikke – uten alkohol……men det er stort sett ikke et tema 🙁

Men nå har jeg bestemt kjole og sko til Elisabeths bursdagsfeiring! Og jeg regner med at det blir litt av en fest! For Elisabeth er en utrolig kul jente!!! Dresscode: paljetter.

Både jeg og Elisabeth kommer til å være edru ikveld. Da er vi to iallefall 🙂 🙂

Klærne??
Her er skoene!

Kjolen??? Jo, en sydd spesielt til meg! 🙂

Håper du får en fin lørdagskveld også! Jeg gleder meg til fest 🙂

Publisert under Diverse, Fest

2 comments on “Alltid edru?

  1. Silje Silje on said:

    Denne artikkelen hadde jeg ikke fått med meg, takk for at du blogget om den! Jeg må poste den på bloggen min jeg også. Jeg drikker jo heller ikke lenger, vært edru snart 3 år 🙂 Kos deg i kveld! Man trenger virkelig ikke alkohol for å ha en bra kveld!

  2. Tina Hamelten on said:

    Vi fikk en Ghanesisk velkomstdrikk med ingefærsmak! 🙂
    Alkohol er ikke nødvendig for å ha det bra og kose seg 🙂

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!