Minas sunne høst

 

Ovenfor er et bilde av meg og Mina den første testdagen for Minas sunne høst. Mina skal komme i form og spise sunnere. Først ble hun testet på mange ulike måter. Hun har tatt kondisjonstest, spensttest, to styrketester, matintoleransetest, kroppsanalyse, analyse av levende og tørket blod og selvfølgelig blodprøver hos lege. Vi kommer til å gå gjennom testene hun har gjort dag for dag. f.o.m imorgen. Hun har også registrert hva hun har spist i noen dager slik at jeg kunne finne ut hvor mye av ulike næringsstoffer hun får i seg. Det var ikke mye! 

Følg med på denne bloggen og minas blogg på www.minarki.com så skal dere få være med på både min og Minas synsvinkel på saken. Men Mina kan trøste seg med at jeg har vært ute av form selv. For litt over et år siden begynte jeg å trene friidrett med en trener som heter Kennet Kjensli. Jeg var totalt ute av form! 🙁 Som jeg sier det hadde jeg tømmerstokkbein og hengerumpe. Ei venninde som er utdannet lege sa: Tina, kroppen din er jo helt ødelagt! Det visste jeg jo selv så jeg ble ikke lei meg da hun sa det. Hun bekreftet kun det jeg visste fra før. Jeg har alltid trent mye og vært i form, men på et tidspunktet var det ikke slik. Men det ordnet seg.  På tre måneder var utrolig mye gjort. Jeg trente faktisk bare tre ganger i uken 🙂

Så følg med så kan dere lære mye og oppleve Minas sunne høst.

Hilsen Tina 🙂

Publisert under Mina Hadjians sunnere liv, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!