Grønnsakshandel

 

Tok en tur på butikken etter trening. Gleder meg til å spise grønnsakene 🙂 

Kjøpte purre, løk, paprika, gulrot, kålrot og peppermakrell. Imorgen skal jeg nemlig lage kikert- og purresuppe. Den er god og full av næringsstoffer. Men dessverre kan jeg ikke spise det som er prikken over i`en i den suppen: revet parmesan. Det er så deilig, men spiser jeg det blir ikke huden glad 🙁

Jeg skal forsøke å legge ut scanningen jeg har gjort av oppskriften!

Natta Tina

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!