Årets megablønner og en katt til trøst

Heisann. 

Idag var jeg skikkelig lei meg. Jeg fant noe kjempemorsomt i en grønnsakshandel. Jeg tok en liten film som jeg tenkte å vise dere, men den har jeg slettet. Vel, historien kort fortalt: prisskiltene på broccoli og blomkål var ikke skrevet korrekt. Det sto BLOMKOLI og BRÅKÅL. Jeg filmet og lo. Det var så søtt siden de to matvarnavene ble blandet. Men uff jeg gjorde noen lei seg 🙁 🙁 Han som jobbet i butikken ble lei seg og jeg ble lei meg. Da vi kom hjem sa mannen min at vi måtte kjøpe en gave til ham. Så gjort, vi dro i blomsterbutikken for så å dra og levere blomsten. Han ble glad og vi har ordnet opp! 🙂 Vi kom ut av butikken med det vi skulle og tilbake med en blomst. Kjøpte jo faktisk blomkål og broccoli i tillegg til olivenolje, tunfisk, flate fersken (det er dere nødt til å prøve, kjempegodt) og bokhvete 🙂 

God natt 🙂 og ikke le av noen som faktisk prøver å gjøre sitt beste, uansett hva det måtte gjelde. 

 

En fantastisk  søt katt!?!?!?!?

 

 

 

 

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!