Mina hadjians sjokk

 

Oi oi oi. You wanted it the hard way, didn`t you?! Det funka skikkelig dårlig. Siden det er veldig vanskelig å endre vaner fikk Mina valget mellom å begynne forsiktig med at hun skulle endre to måltider om dagen og at hun skulle få full ukespakke. Det ble jo whiplash og trøstespising på Burger king. Jeg hadde fleska til og satt opp en diett hvor hun skulle spise 5 ganger om dagen og flere kjempenæringsrike men rare matvarer. Siden Mina ligger langt under det anbefalte inntak av de fleste stoffer må det hun spiser være næringsrikt/næringstett det betyr mye «greier som kroppen må ha» per. mengde energi. Hun har dårlig apetitt.

Nå tar vi det fra begynnelsen igjen, eller faktisk enda litt lenger tilbake. Nå er oppgaven følgende: 1.Ta en tarmbakteriekapsel hver dag. 2. Ta multivitaminen sin hver dag. 3. Få i seg omega-3 tilskudd. 4. Spis frokost og lunsj (jeg blander meg foreløpig ikke i hva de måltidene består av  BARE DU SPISER MINA! SÅ GJØR DU MEG GLAD 🙂

Lurer du på hvorfor jeg kjører i Mina kosttilskudd før maten endres? Fordi hun må fylle på litt for å komme tilbake til et punkt hvor det er litt mer orden i kroppen for å si det sånn. Da har vi et bedre utgangspunkt å jobbe videre med.

Sett at du ikke har apetitt, det er ikke mye gøy å få beskjed om å spise masse da, det går jo ikke. Først vil jeg da forsøke å endre det som muligens gjør at Mina har dårlig apetitt, f.eks lite jern og/eller sink + mulig dysbiose. DYSBIOSE?????? en skummel sykdom eller ?? Nei, ubalanse i bakteriene og de andre mikroorgansimene som befinner seg i tarmen på oss alle, DEG OGSÅ (vi trenger dem faktisk, men det er litt som «karius og baktus», det er noen typer vi ikke vil ha der i det hele tatt og så er det noen som er som «edderkoppene» ok, vær der, men vær så snill ikke bli mange!! for da blir det skummelt!)

Have a nice day and don`t change too much too quick, hilsen Tina

Publisert under Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!