Jordbærbua i Råde

Det flotte stedet er jordbærbua i Råde 🙂 Her får du kjøpt lokalprodusert og kortreist mat. Grønnsakene her er friske og gode. Spesialiteten vil jeg si er en bestemt type potet jeg ikke husker navnet på. Klokka er så mange at jeg må gå og sove derfor blir det ikke noe ernæringsinformasjon i kveld!
Se på bildene istedenfor:
 
Slik ser det ut ved jordbærbua….
 
 
 
 
Finn dere et sted hvor dere trives med å handle. Kanskje det blir mer interessant å kjøpe mer sunne saker da!
 
God natt hilsen Tina
 
 
 
 

Publisert under Hverdagsliv, Produkttips

1 comments on “Jordbærbua i Råde

  1. Anonym on said:

    Nam ! Dette så godt ut 🙂 Flaks at jeg er glad i frukt og grønt. Det må jo veie opp for alt snopet og chipsen du har prøvd å lære meg ikke er like sunt 🙂 Ønsker deg en kjeme fin dag !! Hilsen Janne M

    Nam ! Dette så godt ut 🙂 Flaks at jeg er glad i frukt og grønt. Det må jo veie opp for alt snopet og chipsen du har prøvd å lære meg ikke er like sunt 🙂 Ønsker deg en kjeme fin dag !! Hilsen Janne M

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!