Mina Hadjians sunne høst; Del 6: Benkpress

Heisann!!!

Sjekk videoen under av Mina som løfter benkpress! I denne serien er vi nå kommet til del 6, hvor Mina løfter benkpress. Hun klarer 20 kg (stanga) 9 ganger. Det som er kult er at hun faktisk syntes det var gøy. Da jeg prøvde å si at knebøy var gøy trodde hun ikke det, men vi skal nå se på det……

Hvor mange ganger klarer du å presse en stang på 20 kg opp? Det høres kanskje lett ut og ser lett ut, hallo det er bare stanga!! Men prøv selv 🙂 Har du ikke gjort dette før anbefaler jeg virkelig at du har noen som passer på når du løfter. Enten en som står bak slik som i filmen (dersom personen er sterk nok eller har erfaring) eller at to personer følger med og passer på stanga på hver sin side.

Til høsten begynner jeg å trene styrke igjen 🙂 Da skal jeg se hvor mange kg jeg klarer å få opp 🙂 Blir deilig å trene styrke igjen.

Går dere inn på www.styrkeloft.no kan der finne masse resultater på styrkeløft, rekorder og utviklingen gjennom årene. Det er heftig!!!  Fant ei som ligner i alder og vekt på meg og Mina som heter Bente Arntsen. Hun løfter 137, 50 kg i benkpress. Ja, ja………

Kos dere med filmen! 🙂

 

Ha en fin dag videre, hilsen Tina

Publisert under Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!