Styrkeøvelser du kan gjøre hvor du vil

Heisann!

Lurer du på hvilke øvelser du kan gjøre når du har lyst til å stramme opp kroppen men ikke har tid til å dra langt for å gjøre det?? Jeg skal legge ut tre ulike serier med basisøvelser du kan gjøre så og si hvor enn du er i verden (og når du vil!!). De andre filmene blir lagt ut på www.ernæringforalle.no under «trening». Der vil jeg også så fort det lar seg gjøre legge ut filer som beskriver øvelsene skriftlig.

Marie som skal demonstrere de første øvelsene jobber på Curves på Lysaker. Curves er et ganske annerledes treningssenter. For det første er det kun kvinner som trener der, for det andre har de en runde som består av apparater som gir deg 30 minutter trening. Halvparten er pause! 🙂 Det blir affektiv trening likevel. Apparatene skal ikke stilles inn da det er hastigheten på bevegelsen som bestemmer motstanden. I bakgrunnen av denne videosnutten hører dere en stemme som forteller når man skal bytte stasjon for å gå videre i programmet.

Vil dere vite mer kan dere se på www.curves-norge.no

Lykke til med oppstrammingen!

 

Publisert under Treningsliv

1 comments on “Styrkeøvelser du kan gjøre hvor du vil

  1. Imsdal-92@hotmail.com on said:

    Kjempe smart ! 😀 Takk for gode råd 😀

    Kjempe smart ! 😀 Takk for gode råd 😀

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!