Lyst på is, men tåler ikke melk?

For dere som ikke tåler melk: Det finnes god is som ikke inneholder melk. Jeg tror ikke personer som vanligvis spiser vanlig is ville merke at det var noe muffens med disse isene. Bare servér og ikke si noenting! Sjekk reaksjonen og fortell etterpå at det var melkefri is:)

Oatly har is basert på havre

Tofuline har is basert på soya

Rys har is basert på ris

Fås kjøpt i helsekostforretninger, ultra, andre store dagligvareforretninger (noen som vet om de har det på Coop OBS?) . De har normalt ikke på de mindre butikkene eller i kjedene som Rimi, Rema, Bunnpris osv.

Ha en god dag!

Publisert under Produkttips

2 comments on “Lyst på is, men tåler ikke melk?

 1. deviiil_1990@hotmail.com on said:

  Kjempe bra blogg, mye bra innlegg 🙂

  Kjempe bra blogg, mye bra innlegg 🙂

 2. deviiil_1990@hotmail.com on said:

  bra blogg, mange bra innlegg 🙂
  Interessange var de.

  Ha en super helg!

  bra blogg, mange bra innlegg 🙂
  Interessange var de.

  Ha en super helg!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!