Gratis kokebøker

 

Hei!

Igår var jeg og hentet flere kokebøker som skulle gis bort på finn.no. Alltids kjekt med inspirasjon og nye retter. To av bøkene var like så den ene skal du få Mina 🙂 Forresten så fikk Mina enda en oppgave idag. Til nå har hun hatt i oppdrag å ta tilskudd av omega-3 og tarmbakterier, en multivitamin samt å spise frokost og lunsj + litt styrketrening 3 ganger i uken. Jeg har foreløbig ikke blandet meg inn i hva hun spiser fordi vi må først ender vanen, deretter skal jeg begynne å blande meg litt (eller litt mer 🙂 !! i hvilke matvarer hun velger.

Idag kom neste steg som var å begynne å spise 300 gram grønnsaker hver dag. Jeg blander meg foreløbig ikke inn i hvilke grønnsaker, når hun spiser det eller tilberedningsmetode. Så får jeg vente spent og se hvordan det går.

For dere som ønsker noe å drikke som ikke er juice, men som heller ikke er vann, men noe midt i mellom og som inneholder urter og/eller andre planter kan dere se på produktene på bildet under. Jeg har foreløpig smakt den røde, og jo den var god 🙂

 

 

God natt!

Publisert under Hverdagsliv, Mina Hadjians sunnere liv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!