Da er den sesongen over :(

 

Ja, ja da var den sesongen over. Sol, hav, shorts og resten av det som hører sommeren til. Nesten slutt på bærene også nå, men da flytter vi oss over på frukt for det er PÆRE- og EPLE- og PLOMMEtid. 

Jeg var innom en butikk for å kjøpe basilikum idag. Har helt dilla. Det er så godt sammen med pasta, tunfisk og granateplepuré! Vel inne i butikken fant jeg noe som fanget oppmerksomheten; en flaske med noe gult og flytende. Hun bak disken sa det passet veldig godt når det er varmt og man har isbiter oppi. Det var vel en versjon av juice. Hva slags type juice? Ja, hva får man hvis man blander lidenskap, sukker og vann? Ikke, vet jeg,men lidenskap stod som første ingrediens. Lidenskap og sukker, blir det sukkeravhengighet? Neida, jeg skal ikke tulle. Oversettelsen ble jo litt morsom når noen oversetter pasjonsfrukt til lidenskap 🙁 Ikke alltid så lett! Tenk om vi skulle begynne å oversette til vietnamesisk. Det hadde blitt mye morsomt 🙂

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!