Melkefri vaniljesaus :) karakter 6

Du må ikke leve uten vaniljesaus selv om du ikke tåler melk! Oatly melkefrie vaniljesaus er kjempegod!
Karakter 6! Har hørt noen som mener den er enda bedre enn melkebasert vaniljesaus.
Ha gjerne en i kjøleskapet for dine melkefrie venner når de kommer på besøk. Kjempegodt sammen med fruktsalat eller opptinede bær. (I norge er pakningen svart, så ikke let etter denne grønne pakningen for den er kjøpt i Sverige).

Oatly vaniljesaus

Denne vaniljesausen er GOD!

Publisert under Karakterer til ulike matvarer/produkter, Matallergi/-intoleranse, Produkttips

2 comments on “Melkefri vaniljesaus :) karakter 6

 1. Marit on said:

  Hei, fin blogg du har.
  Tenkte å fortelle at Oatly Vaniljesaus er grønn i Norge også, det er Imat («havrefløte») som er sort. Samme pakninger i Norge og Sverige.Du får tak i begge disse + Oatly havredrikke på Rema og store dagligvarebutiker i Norge

 2. Tina Hamelten on said:

  Hei!
  Takk for det 🙂

  Så bra at den er grønn! Da blir jo livet enklere for de som skal se etter den!

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!