Ting jeg ble overrasket over i England…..

Det ble noen overraskelser på turen jeg hadde til England. La oss ta den hyggeligste først!
Hadde du forventet å kunne kjøpe fairtrade kaffe på toget? Det hadde iallefall ikke jeg. På bildet under kan dere se et utdrag fra menyen på toget:

Vi var på en etnisk restaurant første kvelden som ble tilbrakt i Stoke. Jeg ble først sjokkert og tenkte dette må jeg ha et bilde av! Jeg fikk senere forklart hvorfor det stod som det gjorde i menyen da paret som vi spiste sammen med var stamgjester på restauranten.
Nederst på en av sidene i menyen:

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!