Åpningsfesten del 2

Endelig på plass merket jeg at jeg gjerne skulle hatt noe å spise…… På hver stol var det en bag med diverse varer. Jeg er vant til at det alltid er noe å spise eller drikke i en slik pose, men nei, det var ikke det! Det er vel ikke akkurat plassen for å reklamere for spiselige saker? Derimot nede i foajeen etter visningene var det litt fingermat, men akk det var mat jeg ikke spiste.

Tyggis hadde de, og den var kjempegod! Og kult design på innpakningen.

Jeg kommer nok aldri til å kjøpe den og her er to grunner til det:
1. Jeg liker ikke å «spise» matvarer med kunstige søtningsstoffer.
2. Jeg vil ikke bli avhengig av å ha søtsmak i munnen til enhver anledning.

Endelig fant jeg noe å spise, wraps med laks og andre saker inni. Godt, men før jeg fikk spist opp var det fotografering. Når man spiser på denne måten er det fort gjort å få mat mellom tennene! Hvor lekkert er det???? Mannen min tok wrapsen min og der var den borte. Han hadde skyndtet seg å spise den opp 🙁 Senere fant jeg ikke mer å spise.

Det skal de ha, det var fint de ikke serverte knekkebrød eller andre ting som lett setter seg mellom og rundt tennene. Tenk på alle kjendisene som da ville smilt med smuler i munnen 🙂 🙂

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!