Mat med budskap?

Det finnes noe som heter mote med mening. Dette kaller jeg da mat med budskap!
Igår skulle jeg brette havremelk-kartongen da jeg plutselig så at det var et budskap på kartongen.

Ved nærmere ettersyn var det et nyttig budskap. Ikke tenk at den tiden hvor du ikke gjør nye nyttig , er unyttig! Det stemmer, tid hvor man ikke gjør noenting er vel anvendt tid. Iallefall når man vanligvis har mye å gjøre. Ikke ha dårlig samvittighet for at du ikke gjør noe nyttig hele tiden! Det er nødvendig.
Tenk f.eks slik når du ikke har gjort noe fornuftig/nyttig;»nå har jeg jammen vært effektiv!!»
Effektiv hvordan? Jo, på å gjøre ingenting! 🙂 Det er også nødvendig

Pass på å sløse bort litt tid av og til!

Hilsen Tina

Publisert under Diverse

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!