Nå er vel ikke Volvo en sportsbil……

Her er et bilde tatt ut av bilvinduet. Måtte ta bilde av denne «pretend to be» sporty volvoen. Som jeg husker er denne type volvo treig i rompa med tanke på å komme opp i fart…

Porsche hadde kanskje fortjent dette ekstrautstyret bedre enn volvoen. Men, når sant skal sies er ikke jeg noen bilekspert 🙂 kanskje de har en vannvittig motor under panseret! 🙂

Var på trening på Bislet idag. Kjekt å komme igang igjen 🙂 Det var mange folk der. På ett av løpene måtte jeg løpe litt sikk sakk mellom folk 🙁

Publisert under Diverse, Treningsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!