Deilig Thai-mat

Har vært på en liten reise igår og idag. Lørdag kveld spiste vi Thai-mat som var kjempedeilig!! Det var kylling med grønnsaker og cashewnøtter. Nøtter i maten er noe jeg virkelig setter pris på…… Jeg spiser mye nøtter uansett 🙂 Skal senere fortelle om hvor sunt det er!

Vel tilbake til Thai maten…

Til fire personer fikk vi to poser med mat. Én boks hovedrett og én boks ris til hver person!
Som dere kan se på det ene bildet er det en STOR meny. Retten til høyre på det nederste bildet er min. Nam Nam!!.

Publisert under Hverdagsliv

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!