Lyst på no` godt uten hvitt sukker?

En ting jeg spiser når jeg har lyst på noe søtt er dadler. Ikke slike dadler som selges til jul. Men jeg spiser ferske dadler. De er så utrolig saftige og myke og ikke tilsatt noe.

Noen ganger fyller jeg dem med valnøttkjerner. Man kan også spise det med pistasjnøtter! Slike dadler har de på ultra og i mange innvandrerforretninger (ikke de asiatiske). Valnøttkjernene kan kjøpes i vanlige dagligvareforretninger.

Det ser kanskje ikke så veldig godt, men det er det! Passer fint for søtmomser 🙂

Dadler, valnøtter og te er skikkelig kos 🙂 🙂

Spiser du dadler og nøtter så får du tilfredsstilt søtbehovet samtidig som du får masse gode næringsstoffer 🙂

Spiser du melkeprodukter kan jeg anbefale å fylle med mascarpone. Nam, nam!

Men husk at det er masse kalorier da selv om det er sunt! Men lagger på seg av sunne ting også dersom det blir for mye kalorier!

Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Publisert under Gjær- og glutenfritt, Glutenfritt

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!