Yes! Jeg har lurt noen :)

Jeg klarte å lure mannen min idag 🙂 Hehe, det var gøy!
Han klarte også å lure noen om at jeg var blitt gravid. Siden vi skal bort på søndagsmiddag fikk vi beskjed om at da ble det ikke rå laks siden hun ikke ville ta sjanser. Ja, ja det er jo første april idag. Vi fortale at det var en aprilspøk så da vet jeg at det blir laks på søndag!!

Jeg sendte også en sms til «svigerbroren» min som inneholdt ei venninnes navn som mottaker. Truls og Turid ligner såpass mye at det jo var trolig at jeg faktisk sendte sms-en til feil person….

Har du lurt noen? Det er kjempegøy!

Publisert under Diverse, Uncategorized

Comments are closed.

Om bloggenHei! Jeg heter Tina Helen Hamelten og er utdannet klinisk ernæringsfysiolog. Dette er en blogg om ernæring. Jeg er opptatt av sammenhengen mellom kosthold og helse og skal dele kunnskap, erfaring og tanker rundt temaet ernæring med dere + litt om trening/sport selvfølgelig.

Blogger

Her kommer det en liste over blogger jeg liker!